Hotellfrukost

Hotellfrukost är bland det bästa jag vet. Jag vaknar på hotellet, ofta utsövd eftersom det är riktigt bra sängar. Upp, in i duschen, på med kläder och sedan hissen till matsalen. Där stiger jag in och tittar mig omkring på alla läckerheter som bjuds. Jag bor ofta på Scandic och det finns ofta nystekt bacon. Inte så bra för kroppshyddan, men … Himla gott. Ta någon smörgås som jag fyller på med leverpastej eller en god ost. Gärna en bit skinka och några bitar smörgåsgurka. Mmm lyxvarianten. I andra omgången blir det yoghurt av någon variant. Musli eller bara russin till detta. Allt sköljs ner med kaffe och jouce.

 

I denna lugna vrå passar det utmärkt att läsa tidningen. Rikstidningar i all ära, men det är betydligt roligare att läsa lokaltidning. Vann ny lokallaget i fotboll eller blev det förlust. Det roliga är att förklaringarna är samma oavsett om jag läser Örebrokuriren, Norra Skåne eller Gotlands Allehanda. Bollen var rund eller motståndarna gjorde fler mål. Kul.

Hotellfrukosten är för min del minst en timme. Gärna med påfyllning av diverse och så provas det. Brödet är från lokala bagerier vilket gör att jag får smaka på lokalbakat. Ska du nu prova mina upplevelser så ska du göra det med rabatt. På hemsidan rabattkod-hotels.com håller man koll på alla rabattkoder som finns på Hotels.com. Lysande. Klicka och prova.