Baconinlindad fläskfile med ebbaärtor… #hosfindus

Detta var en höjdare. Följande ingredienser:

1 fläskfile
Två paket bacon
4 dl matlagningsgrädde
4 msk kalvfond
3 msk persilade ( havssalt,vitlök,persilja,lök och svartpeppar)
Salt och peppar.

Gör så här:
Putsa fläskfilen och skär 2 cm tjocka skivor. Linda bacon runt fläskfileskivorna. Salta och peppra. Bryn skivorna i stekpannan tills de fått färg. Lägg över i en ugnsform. Blanda grädde, kalvfond, persilade salt och peppar i en skål. Häll över i formen och in i ugnen i 225 i 30 min.

Servera med Ebbaärtor från Findus, pressad potatis och vinbärsgele. Jag tog ett kraftigt rött vin till. Och så njöt jag ordentligt. Kära hustrun lagade maten idag.

20130511-162922.jpg