Berså – Stig Lindberg

Har du lite ålder inne? Ja då kommer du säkert ihåg klassiker Berså. Det bör vara en av Stig Lindbergs absoluta toppserviser, och den håller än idag. Jag såg på RoyalDesign att man säljer servisen där. Inte helt gratis, det ska gudarna veta. Men vill man ha något gott, ja då är det bara att hosta upp stora sedelplånboken.

Jag gillar den här servisen. Jag är alltid lite på span efter olika delar. Jag letar på alla möjliga ställen, i antikbutiker, loppisar, second hand och var det nu kan tänkas finns.  Jag ska erkänna, jag letar efter en hel del annat, också. Mitt tips, hittar du något, slå icke till eftersom jag kan ju snart komma till en butik nära dig…

Kaffekopp - Berså - Stig Lindberg.  (Bilden från Gustavsbergs Designcenter)

Kaffekopp – Berså – Stig Lindberg. (Bilden från Gustavsbergs Designcenter)