Carl Butlers kokbok…

En gammal kokbok, fast…

För några inlägg sedan berättade jag att jag köpt Sven Melanders kokbok, ”Upp i vikt, kvickt”. Där höjde Sven Carl Butler som en föregångare i kokboksbranchen. Jag var tvungen att skaffa boken. Jag hittade den på ett antikvariat, beställde den och nu finns den på plats i mitt hem.

Mina tankar

Jag är inte så där vansinnigt imponerad av boken, det kan jag icke påstå. Men då jämför jag den med dagens utbud. Man får tänka på att denn utkom på 1970-talet och det har givetvis skett en utveckling även inom kokboksbranschen. 

Det finns godbitar att hämta, jag lovar. Den som Sven hade med i sin bok, Biff Butler, finns givetvis med. Du har min version i ett tidigare inlägg här.

Jag ska läsa Carls bok mycket noggrant, och det är troligt att jag tar med mig lite idéer och recept in på min blogg. Så, som vanligt. Häng med.
 Carl Butlers kokbok