En liten upplevelse!

Jag gillar att laga mat, det kanske framgår av denna blogg. men ibland, så skulle jag nog kunna tänka mig att bara snöra på skorna och ta mig till något ställe där allt serveras. Kan detta piggas upp med lite sjödoft, ja då är det bara att sätta plus i kanten.
upplevelse.com kan du beställa just denna upplevelse som jag söker. Det är enkelt, ja nästan alldeles för enkelt. Först bestämmer du om du befinner dig i Göteborg eller Stockholm. Därefter beställer du din utflykt. Jag skulle just nu uppskatta en brunch.

Tänk att vakna framåt tio-tiden. Långsamt drar du dig in i duschen och tar tänderna i samma veva. Så frotterar du dig torr. Tar du in i klädkammaren och letar bland alla dina fyra gå bort skjortor. Hittar en blårandig som du kränger på, samtidigt som du drar på dig jeans och andra nödvändiga plagg. Fram med mobilen och slå numret till Taxi. I baksätet vänder du dig mot din kära och ger henne en morgonkyss, du vet den där du tidigare glömde.

På kajen möter Kapten upp. Han hälsar er välkommen ombord. När ni väl klivit på fartyget, så kommer nu genast ner matsalen, där ni möts av ett dignade buffébord. Du inser att du missat morgonkaffet, så du börjar med det. Sedan fyller du på med alla läckerheter som där bjuds. En timme senare har du smörjt kråset ordentligt, du avslutade med en kaffe och en liten avec.

Upp på promenaddäck, där verkligen havsluften tar dina sinnen med storm. Tillsammans med din kära sätter ni er och tittar ut över havet och horisonten, den som hela tiden bryts av en massa små öar. Ni njuter av mättnadskänslan, den friska luften och utsikten.

Åter på kajen tackar du Kaptenen för väl utförd seglats. Du sätter hustrun i en taxi och själv i en annan. Det är dags att börja jobba…