Gazpacho

Denna heta spanjor är det första gången jag gör. Busenkelt, himmelskt god och nytt. Ja det kan inte bli enklare, jag hade följande ingredienser för två personer:

Två tomater
Två vitlöksklyftor
En tredjedels gurka
En halv gul lök
En halv paprika
0,3 dl olivolja
Lite vitvinsvinäger
Paprikakrydda, chilipulver, peppar och salt.

Gör så här:
Lägg allt i en matberedare och kör på högsta hastigheten. Smaka av med kryddorna. Låt Gazpachon stå i kylen i minst två timmar eller allra helst, över natten. Lägg upp i soppskålar och servera med ett räkspett. Bild på detta kommer senare. Nu blir det bara en bild strax innan kylskåpet. Servera med ett gott vitt vin, exempelvis Black Label, ett smakrikt Australiskt gott vin. Nu blev det mycket smaker, men va … Det är ju Lördag…

20130413-143821.jpg