En smaskigt god förrätt av hamburgerkött.

Det här är en riktigt god förrätt av hamburgerkött

Det här blev en riktigt god förrätt och kan användas till de flesta varmrätter. Den är enkel att göra, och det smakar gudomligt. Prova, så får du se. Den här kan du förbereda långt innan den ska serveras. men montera den inte förrän strax innan servering. Får den stå för länge kommer brödet att bli fuktigt och det blir då ganska segt.

Du behöver de här ingredienserna till två personer

  • 2 dl Crème Fraiche
  • 0,75 dl majonnäs
  • 10 skivor hamburgerkött
  • fem centimeter purjolök
  • en vitlöksklyfta
  • några skivor gurka
  • 2 skivor formfranska

Gör så här

Ta sex skivor hamburgerkött och skär i små bitar. Hacka purjolöken i små bitar. Blanda majonnäsen och Crème Fraiche. Lägg i hamburgerköttet och purjolöken. Pressa i vitlöken och blanda allt samman ordentligt. Rosta brödskivorna och låt dom svalna. Dela skivorna i två delar. Lägg på din blandning. Rulla ihop hamburgerköttet och lägg rullarna på smeten. Avsluta med några tunna skivor gurka. Servera genast. Ett fruktigt vitt vin tycker jag passar bra till denna goda förrätt.

Förrätt med hamburgerkött

Förrätt med hamburgerkött