Kyckling med ädelost och Incabär

Måste ju prova nyinköpta incabären. Här med kycklingfileer och ädeost.

20121103-163850.jpg

Ingredienser, 4 personer
Fyra kycklingfileer
3 dl vispgrädde
Ädelost av din favoritsmak
Incabär
Kalvfond
Kryddor

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram en kastrull och häll i grädden. Ta kalvfonden, så mycket att det smakar bra. Lägg i cirka 100 gram ädelost. Låt koka upp och krydda gärna med salt, peppar och om du är vågad, lite stark paprika.

Del kycklingfileerna i mindre bitar och bryn i en stekpanna. Lägg allt i en ungsfast form, brynta kycklingfileer och såsen. In i ugnen 35 minuter. Servera gärna med hasselbackspotatis eller kanske råstekt potatis. Du tappar i och för sig LCHF-modellen men det är väldigt gott, framförallt om du även kan ha din hemmagjorda vinbärsgele med.

Eftersom jag för tillfället följer LCHF får jag ångkoka vitkål. Ganska …