Kycklingfilé med ädelost

Kycklingfilé, fylld med ädelost, Hasselbackspotatis, någon tomat, samt vinbärsgelé.

Det vattnas i munnen när jag skriver detta fantastiska recept. Mmm…

Ingredienser för fyra peroner
750 gr kycklingfilé
60 gr ädelost
0,5 dl kycklingfond
3 dl vispgrädde
lite soja och svartpeppar
1 mango i tärningar

Gör så här:

Gör ett litet snitt i kyckligfilén och lägg i ädelosten. Det som blir över strör du över filéerna senare. Bryn filéerna i stekpannan med lite smör. Mal över svartpeppar.

Blanda ihop grädde, soja och fonden. Skär mangon i tärningar. Lägg allt i en eldfast form och häll över gräddblandningen. Strö över mangotärningarna och om du har ost över, dags att strö över det nu. In i den uppvärmda ugnen (225 grader) och låt det stå i 25 – 30 minuter. Kycklingen ska vara genomstekt.

Servera med Hasselbackspotatis, syltgurka och vinbärsgele. Mmmm…