Lunchsallad med kassler

Detta ska bli min lunch under hela veckan. Eller kanske att det även kan tänkas bli lite middag. God är den i vart fall, så prova gärna. Det här är mitt recept och det är icke hugget i sten. Variera som du vill. Om du följar mitt recket behöver du de här ingredienserna för fem – sex portioner:

300 gr Isbergssallad
600 gr kassler
300 gr gul paprika
200 gr gul lök
500 gr gurka
400 gr tomat
kryddor

Gör så här:

Tärna och skiva allt i lagom stora delar. Blanda allt i en salladsskål. Krydda efter behag. Jag har gärna dragon och svartpeppar. Den här anrättningen ger 198 kalorier om du delar den på fem portioner. ganska behagligt. Du kan definitivt öka den mängden genom att pillra ihop en ganska onyttig dressing. Jag ska snart skriva ett bra recept på den jag brukar använda.

Smaklig måltid.

Lunchsallad med kassler

Lunchsallad med kassler