Nya restaurangmöbler

Tänk att få glida in på en restaurang och lukta in en ny restauranginredning. Det kan vara nyyggt eller nyrenoverat. Det spelar absolut ingen roll. Men har man lite god smak, och valt en restauranginredning av god smak, och till det valt lämpliga restauragmöbler som bygger upp hela rummet, ja då kan man förvänta sig god mat. Riktigt god mat.
Jag är just nu lite svag för grönt. På Azdesign finns denna gröna sköna soffa. Om den nu skulle få för sig att stå i en nydesignad restaurang, ja då skulle jag kasta mig direkt på den.

sandhamn-soffa-farg-35-limegron

Kanske inte så skön att sitta och äta i. men fördrinken kan med all önskvärdhet kunna intagas i denna position. Det gäller att njuta och ta för sig.
Sedan ska ju helheten dra till sig även smaklökarna. Om det luktar gott, ser bra ut och de övriga gästerna ser nöjda ut, då vore det väl ändå själve fan om det inte skulle smaka bra. Varför skulle ägaren eller ägarna satsa på både ny inredning och nya möbler om man nu missade det viktigaste, maten. Man äter även med ögonen, då inte bara mat. Omgivningen är oerhört viktigt. Så nästa gång du hittar en skyl där det står nyöppnat efter renovering, eller bara nyöppnat, ja då ska du kliva in och ta för dig. Risken eller chansen att det smakar ljuvligt är uppenbar, och en sådan chans ska du inte missa.

Mera möbler på www.azdesign.se