Nya trädgårdsmöbler i sommar?

Tro det eller ej, men nu är det inte långt kvar. Trädgårdssäsongen är på ingående. Ja OK då, tittar man ut genom fönstret idag, så snöar det. Å andra sidan, om sextio dagar så är det April, då är det dags för shorts. Och att fixa trädgårdsmöblerna. Eller? Kanske dags att köpa nytt?

Är du intresserad av något nytt, ja då ska du definitivt titta in på ILVA. De har väldigt mycket och fina saker. Jag blev lite nyfiken på en trädgårdsstol, eller kanske en liten trädgårdssoffa, där jag kan sitta med kära hustrun och drick vin på sommarkvällarna. Ja, det kan knappast bli bättre.

Man blandar friskt mellan klassiska stilar och nymodigheter. Jag kan tänka mig att väldigt många blir väldigt intresserade av att titta närmare på utbudet. Säkerligen finns det något för alla. Så surfa in på sidan och ta för dig att gottesakerna. Jag kommer att ägna aftonen ät att besöka, och troligtvis fylla på mitt utbud av trädgårdsmöbler.