Påskägg, nu är det dags för riktiga godsaker!

Påskägg

Känner du hur det vattnas i munnen när ordet Påskägg kommer på tal? I mitt liv har påskäggen alltid varit betydligt bättre än julgodis och jag har egentligen inte funderat så mycket över detta fenomen. Men så är det. kan kanske bero på att påskgodis innehåller betydligt mer marsipan och mandelmassa än julgodiset. Strunt samma, nu är snart påsken här, och då blir det en hel dag med att skapa mästerverk.

Jag har minsann surfat runt på nätet och letat. Det finns perfekta recept här, och så finns det ännu bättre recept där. Så blir man sugen på detta, och så … Jag det är förbaske mig icke lätt. Har man då som jag, diabetes, och ska hålla inne med alldeles för mycket godsaker, ja då förstår du att jag måste välja mycket noggrant. Det tänker jag göra. Jag har tjuvat några lockande bilder här av grejer som jag ska försöka fixa i helgen.

Just denna bild har jag tjuvat/lånat från Odense Marsipan.

påskägg-med-orangetryeffel

påskägg-med-orangetryeffel