Pokerböcker

Jaha om jag skulle ta och lära mig spela poker nu när jag ändå satt igång med viktnedgången via 5:2. Det bör ju in en massa nya pengar i hushållet. Jag måste förhoppningsvis köpa nya kläder och skor. Jag får se till att det går lite lugnt till med 5:2. Jag köpte en ny skjorta när vi var i Tyskland för någon vecka sedan.

Poker är nog ganska lätt. Det gäller att ha högre kort än motståndarna. Hur man får det, tja det blir ju i sig en lite problematik. Naturligtvis finns det hjälpmedel. Tittar du på pokerbockerna.se kan du säkert hitta någon lämplig bok eller tidning. Sajten tipsar om andra inkomstkällor, nämligen att du själv skriver boken. Tja, kanske ganska smart eftersom du då måste kunna många spelets finesser. Så gneta på.

Du kan spela poker i någon källare, säkerligen på någon krog eller som jag tror är det vanligaste nu, på nätet. Jag har dålig koll på hur många nätsajter det finns som har poker på programmet. Det finns dock tillräckligt många för att du ska kunna vinna en ansenlig summa, eller kanske förlora. Ta då tipset om att lära dig ordentligt först, innan du ger dig in i pokerns alla finesser.