Mumin muggar Här finns ett urval av alla dess vackra muninmuggar som finns. Du klickar på bilden, så kommer du till vår sponsor, Cervera. Där kan du beställa ditt alldeles egna exemplar den och alla andra vackra muggar. muggen.
Gjutjärnspanna är en dröm för mångaHar du en gjutjärnspanna i kastrullskåpet? Då kan du vara lycklig. Det finns så mycket du kan använda den till, här är några exempel.Baka med en gjutjärnspannaBlanda degen enligt detta recept. Lös upp 10 gram jäst och en tesked honung i 6 del vatten. Tillsätt 450 gram vetemjöl och 200 gram Fullkornsmjöl eller rågmjöl, samt - Fortsätt läsa...
Behöver du lite mera protein, och gillar du pannkaka. Men gör då båda önskningarna på smällen, samtidigt. Glid in hos vår samarbetspartner, proteinpannkaka.se och sök efter recept. Det finns en hel del du kan välja mellan. Lägg dit ett gott tillbehör. Sedan kan du säkert träna än mera om du nu vill. Pannkakorna blir väldigt goda utan att du behöver springa på gymmet, du kan stoppa i dig någon då och då, ändå. Det blir nästan lite förföriskt. Du skaffar dig en mix, blandar i lite vatten, ta fram stekpannan, och stek som vanliga pannkakor. Sedan kan du servera till barn eller barnbarn, och alla blir på gott humör, av dina pannkakor. Du är barnens och barnbarnens favorit De vet alla att du kan steka pannkakor. Tillsammans med din hemmagjorda sylt och kanske en klick vispgrädde. Så äter de ofta betydligt mera än vad de gör hemma hos sina föräldrar. Du avslöjar aldrig hemligheten. Vill du gå och träna efter ett pannkakspass, så kan du fixa dina proteinpannkakor till dig själv. Du har receptet ovan, vill du ha andra recept, klickar du på länken protein, så kommer du alldeles rätt. Surfa dig igenom alla recept och andra tips, inom kort har du funnit ditt bästa recept, och kan nöjt prova på. Livet kommer att bli betydligt enklare framöver. Det finns andra grejer, också Livet handlar inte enbart om proteinpannkakor. Det finns en massa flera grejer som du kanske gillar. På hemsidan finner du på pudding, milkshake och bara vanligt pulver. Och givetvis en del tillbehör, till exempel Ekologiska mullbär och en hel del annat. Skaffa en Stekpanna Om du nu ska börja steka pannkakor hemma, så bör du ju skaffa dig en lämplig stekpanna. Jag föredrar Gjutjärn, av flera anledningar. Det är ungefär som att du skaffar dig en god kniv i köket. Har du skaffat en pannkakspanna, så kommer du, om den är nya, att svära lite de första gångerna du gör dina pannkakor. Det fastnar och det djävlas lite så där i allmänhet. Men lugn, det ska vara så. Du ska bara lära dig att hantera din guldklimp. Fastnar det, så brukar det bero på att du har lite hög temperatur eller att du glömde smörklicken i början. Så ta det lugnt, testa dig fram. Rätt som det är, så har du lyckats få den där perfekta pannkakan, du vet lite frasiga kanter, och lite mjuk i mitten. Kom då ihåg vilken värme du hade. Själv har jag en spis med nio lägen. Jag drar på åttan, när jag sätter igång. Lägger i smöret och när det tystnar, så sänker jag värmen till sjuan, och häller i smeten för min första pannkaka. Som vanligt blir inte den första något praktexemplar, så den har jag som provsmakning, för smaken är det absolut inget fel på. Sedan gör jag bara samma sak igen. Utan att ändra på värmen, i med en klick smör, när det tystnat häller jag i smeten, och så får jag perfekta pannkakor, hela tiden.
Behöver du lite mera protein, och gillar du pannkaka. Men gör då båda önskningarna på smällen, samtidigt. Glid in hos vår samarbetspartner, proteinpannkaka.se och sök efter recept. Det finns en hel del du kan välja mellan. Lägg dit ett gott tillbehör. Sedan kan du säkert träna än mera om du nu vill. Pannkakorna blir väldigt goda utan att du behöver springa på gymmet, du kan stoppa i dig någon då och då, ändå. Det blir nästan lite förföriskt. Du skaffar dig en mix, blandar i lite vatten, ta fram stekpannan, och stek som vanliga pannkakor. Sedan kan du servera till barn eller barnbarn, och alla blir på gott humör, av dina pannkakor. Du är barnens och barnbarnens favorit De vet alla att du kan steka pannkakor. Tillsammans med din hemmagjorda sylt och kanske en klick vispgrädde. Så äter de ofta betydligt mera än vad de gör hemma hos sina föräldrar. Du avslöjar aldrig hemligheten. Vill du gå och träna efter ett pannkakspass, så kan du fixa dina proteinpannkakor till dig själv. Du har receptet ovan, vill du ha andra recept, klickar du på länken protein, så kommer du alldeles rätt. Surfa dig igenom alla recept och andra tips, inom kort har du funnit ditt bästa recept, och kan nöjt prova på. Livet kommer att bli betydligt enklare framöver. Det finns andra grejer, också Livet handlar inte enbart om proteinpannkakor. Det finns en massa flera grejer som du kanske gillar. På hemsidan finner du på pudding, milkshake och bara vanligt pulver. Och givetvis en del tillbehör, till exempel Ekologiska mullbär och en hel del annat. Skaffa en Stekpanna Om du nu ska börja steka pannkakor hemma, så bör du ju skaffa dig en lämplig stekpanna. Jag föredrar Gjutjärn, av flera anledningar. Det är ungefär som att du skaffar dig en god kniv i köket. Har du skaffat en pannkakspanna, så kommer du, om den är nya, att svära lite de första gångerna du gör dina pannkakor. Det fastnar och det djävlas lite så där i allmänhet. Men lugn, det ska vara så. Du ska bara lära dig att hantera din guldklimp. Fastnar det, så brukar det bero på att du har lite hög temperatur eller att du glömde smörklicken i början. Så ta det lugnt, testa dig fram. Rätt som det är, så har du lyckats få den där perfekta pannkakan, du vet lite frasiga kanter, och lite mjuk i mitten. Kom då ihåg vilken värme du hade. Själv har jag en spis med nio lägen. Jag drar på åttan, när jag sätter igång. Lägger i smöret och när det tystnar, så sänker jag värmen till sjuan, och häller i smeten för min första pannkaka. Som vanligt blir inte den första något praktexemplar, så den har jag som provsmakning, för smaken är det absolut inget fel på. Sedan gör jag bara samma sak igen. Utan att ändra på värmen, i med en klick smör, när det tystnat häller jag i smeten, och så får jag perfekta pannkakor, hela tiden.