Pytt i Panna

Inköpt Pytt i Panna

Köper man färdig pytt i panna i affären kan det ibland kännas som att spela på Roulette eller Black Jack. Ibland vinner man ibland blir det sämre. Vill man spela hasardspel är denna länk en bra början: Hasardspel.

Eftersom jag själv inte är så väldigt lockad av att spela vare sig Roulette eller Black Jack väljer jag min Pytt i panna med omsorg. Den bästa jag har hittat ligger ofta i frysdisken, Oxpytten från Felix. Nja, en liten sanning som behöver modifieras: Den bästa pytten fixar jag själv. Jag ska göra det så småningom och då får du naturligtvis ta del av receptet. Det krävs lite tid, och jag kanske ska finansiera denna tid genom att gå in på Hasardspel och välja ett lämpligt spel, så att jag kan laga min egna superpytt efter konstens alla regler. Receptet utlovas inom en relativt snar framtid.

Denna inköpta oxpytt har jag stekt i stekpannan med lite smör. Serveras med två stekta, lokalproducerade ägg samt egeninlagda rödbetor. Det här är ingen chanstagning i Roulette format, utan det här är en säker och njutbar snabbmat.