Skinkfyllning med toppade räkor

Måste ju ladda lite innan julen. Idag blir det en vanlig trerätters där förrätten är en liten klassiker hos oss. Räktoppad skinka med lite godsaker mellan. Bara att ta för sig.

Ingredienser:
0,5 dl Créme Fraîche
0,5 dl turkisk yoghurt
0,3 dl majonäs
2 – 3 msk gul lök
0,8 dl Parmensaost
Rökt skinka
1 dl skalade räkor
Goda kryddor. Jag har basilika, salt och peppar.

Gör så här:

Blanda Créme Fraîche, yoghurt och majonäs. Hacka löken och lägg i smeten. Riv osten och lägg i. Krydda, blanda och smaka av. Lägg två skivor skinka på en tallrik. Lägg en stor msk av smeten på varje skinka. Toppa med räkor och krydda över med lite basilika. Njut.

Har du ingen parmesanost hemma, ta någon annan av dina favoritostar. Jag vill ha lite smak i mina ostar, så jag väljer gärna en lagrad cheddar eller västerbotten.

20131221-150318.jpg