Stekpannan som åkte ut… och nya som kom in…

Köpte en ny stekpanna hos IKEA för ett tag sedan. Jag gillar ofta IKEAs köksredskap, rejäla doningar. Denna stekpanna var av samma slag. Dockblev den varm efter bara … Och vred man inte ner plattan snabbt, så blev det bara svart. Förra veckan tröttnade jag, och pannan åkte ut.

 

Jag hittade en OBH Nordica någonstans, minns faktiskt inte var. 543 kronor. Oj vilken dröm. Den pannan gör som jag vill. Till detta kom då att jag handlade på CityGross i Halmstad. Och hamnade framför en reklamTV som visade hur fin denna stekpanna var. 256 kronor. Jodå jag tog en och scannade. Då stod det helt plötsligt 186. Det började bra. Hem och prova. OjOj så bra, den kändes till och med bättre är OBH. Så på någon vecka har jag ny bytt ut min IKEA-panna som bara brände, till två favoriter, där den billigaste än så länge leder. Frågan är nu bara vilken som har längst hållbarhet. jag har mina aningar, jag återkommer.

 

PS, jag minns inte märket. Den bör dock finnas på de flesta CityGross. Hänger säkert på någon pelare med en liten TV-apparat.

Min nya röda stekpanna.

Min nya röda stekpanna.