Sushi i Malmö!

Sumo Sushi, det låter Japanskt så det förslår. Fast det är det inte, det är svenska barer, men med Sushi. De har nu tre barer igång. Man har gått en avig väg, enligt mig. Det började i Karlskrona 2010. För att sedan expandera till Kristianstad och sedan vidare till Malmö. Nu kan du njuta av nygjorda sushin i alla tre städer. Jag, med mina förutfattade meningar trodde man behövde börja i en större stad, och gå mot mindre. Där fick jag mig en liten knäpp. Jag är glad för det.
Om du tittar in på Sushi i Malmö, så kommer du säkerligen att lockas av alla fina menyer som finns att tillgå. Frågan är bara hur hungrig du verkligen är. Du kan välja mellan åtta bitar eller trettiotvå. Förstå, trettiotvå bitar, det räcker till frukost, lunch, middag och kanske ett kvällsmål. Ja, för mig skulle det definitivt göra det.
Gillar du inte fisk, framförallt rå fisk? Lugn det finns kyckligspett och strimlad Entrecôte att välja mellan. Eller så kan du ladda med en fin lite Misosoppa. Du ser, det finns något för alla. Numera finns det inga ursäkter. Det gäller bara att se till att du är hungrig och leta efter Sushi-baren. Och se till att du har ganska gott om tid. Tar du den största, så är det trettiotvå bitar som ska ner. Kanske läge att ta med sig storätande kompis. Tar du med dig flickvännen och delar på trettiotvåbitaren, jag då kan det bli lite spänt där hemma. Är du dam, och tar med pojkvännen, då blir det lite prestige i det hela. Han kan ju inte lämna något, och du tar givetvis för dig av delikatesserna. De har du redan valt ut, för du har ju redan besökt stället och provat.
Med all min värme, lycka till vid besöket, oavsett om du är inbjudande flicka eller pojke.