Lätt att ordna presenter med upplevelser

Upplevelser: Vintern är årstiden för bjudningar av olika slag, allt från glöggmingel till nyårsfester. Dessutom har vi julafton och alla födelsedagar som självklart ska uppmärksammas. Att hitta bra presenter till olika personer tycker många är ett dilemma. Vissa presenter har du säkert klart för dig vad som är perfekta och andra är nästan helt omöjliga att komma på.
Alla är olika och uppskattar olika saker, du känner din vän eller familjemedlem och vet oftast vad som skulle passa bäst. De allra flesta uppskattar att få upplevelser i present, och extra bra blir det om man själv följer med på upplevelsen. Hur många timmar de har spenderat med att fundera över vad de ska ge bort i present till vänner och familj kan ingen svara på. Lägg den tiden på att dela en upplevelse ihop med den som ska uppvaktas. Enkelt och uppskattat!

Uppskattade presenter i många prisklasser

En faktor som ofta ställer till det i presentsammanhang är priset. Hur gärna du än vill finns det sällan möjlighet att köpa för hur mycket pengar som helst. Som tur är finns det upplevelser i alla prisklasser, från några hundralappar till ett par tusenlappar.
Ett sätt att kunna köpa en dyrare present är att slå ihop sig med andra. På det viset får mottagaren en riktigt fin present och presentproblemet blir mindre för fler av gästerna. Be värden om namn på andra gäster så kan man enklare gå ihop för att köpa en gåva. Då kan man också gemensamt komma på något som skulle passa mottagaren bra.

Upplevelser för alla smaker

Det finns upplevelser som passar som present för alla oavsett ålder, kön och preferenser. Det finns upplevelser som kan göras i lugn och ro i hemmet, en vinprovning hemma i soffan och mat hem till dörren. Du kan också välja att bjuda på något som får adrenalinet att pumpa. Eller en upplevelse som en att känna sig rejält avslappnad och utvilad.

Att pricka rätt

Du kan välja en present som är helt i smak hos mottagaren eller en som utmanar. Oavsett vad du väljer kan det landa precis rätt eller helt fel, du måste välja upplevelse med en del fingertoppskänsla. Att välja en present som för mottagaren inte kommer upplevas som något som de inte gör i vanliga fall. Kommer inte att bli en oförglömlig upplevelse. Att välja en upplevelse som är allt för utmanande för mottagaren. Kommer inte att uppskattas och kanske inte ens kommer att utnyttjas på grund av rädsla.
Se till att balansera utmaningen efter mottagarens personlighet. Och inte efter vad du själv skulle vilja uppleva. Eller vad du skulle tycka var kul att se mottagaren göra. Att inte matcha upplevelsen så att den som får den uppskattar den är tråkigare än en blomma eller flaska vin. Skulle din present mot förmodan inte falla i god jord. Trots att du har försökt finns för det mesta möjlighet att byta till en som passar bättre.

Lätt att ordna presenter med upplevelser
Lätt att ordna presenter med upplevelser