Hur börjar du äta mera vegetariskt?

Vegetariskt – gott för dig, och din familj.

Vegetariskt mat – Nyfiken på hur man börjar äta vegetariskt? Utan att du egentligen har en aning om:
1) vad du ska äta?
2) hur du ska äta vegetariskt, eller
3) När du ska prova vegetariskt.

Mitt svar blir, prova på en vegetarisk matkasse. Det du riskerar är att du gillar det, du får nämligen alla förutsättningar för att det ska bli bra. Surfa in på länken ovan, så får du tips på bra vegetariska matkassar, och jag lovar, är du minsta nyfiken, så har du med stor sannolikhet inom kort beställt en alldeles egen vegetarisk matkasse eller vegokasse som det nya popordet är.
Vem fixar min vegokasse?
Om du följer länken ovan, så ser du snart att det är de som levererat matkassar under längre tid. De har ställt om eller kanske man ska säga utökat sitt utbud, och har minst en vegokasse var. Det finns olika storlekar och innehåll. Välj den som passar dig och din familj, så kommer alla att bli på gott humör. Och ni får dessutom chansen att må bättre, hela familjen. Man har ju nu konstaterat att det inte är så nyttigt att hela tiden äta mat som har innehållsförteckning. En grönsak växer där den växer och behöver aldrig får någon innehållsförteckning, den är bra som den är. Sedan kan det ju finnas mer och mindre nyttiga grönsaker, men den diskussionen tar vi i nästa lektion. Nu gäller det bara att komma över första problemet och åtminstone prova vegetarisk mat några gånger.
Vilken vegokasse är bäst?
Det kan nog ingen annan än du själv svara på. Men följer du länken ovan, så finner du en hel del tips, om de vegokassar som idag finns ute på marknaden. Läs ordentligt, begrunda innehållet, och prova en kasse. Då får du se om du gör succé i köket, eller om du får sitta alldeles ensam. Det blir i så fall ganska mycket mat till dig. vill de andra inte prova, så vet dom inte heller vad de går miste om. Du kan i princip göra allt ni normalt gillar, göra om det till en vegorätt. När du skaffat din första vegetariska kasse, så kommer du på hur det fungerar, och du undrar varför gjorde jag inte så här från början?

Vegetariskt
Vegetarisk matkasse