Vinna 12,3 millar!!!

Köra Taxi i fyrtio år och sedan vinna 12,3 miljoner? Ja, sådant skulle ju passa mig alldeles förträffligt. Jag har jobbat i drygt fyrtio år nu, visserligen icke med Taxi. Men det borde inte spela någon roll. Och så peta in tolv millar. Hmm det är absolut inget jag skulle tacka nej till.
Jag skulle lätt glida in på bilfirman med min otvättade nuvarande Ford. Och bara säga att jag vill ha något annat. Jag vet att det finns hyfsade Mustang på plats för knappt en halv mille. En röd skulle jag klä mig i.
Därefter hämtar jag hustrun på jobbet, och så far vi söderöver. Packningen är oerhört lätt, ja i princip inget. Vi har bara det som vi har på oss. Dels för att vi inte hann packa, dels för att Mustangen inte är känd för sina lastutrymmen. Men vad gör det, hela Europa är fyllt av trevliga små butiker, som säkert vill göra sitt bästa för att ekipera oss.
Strax innan Schweiz måste vi bestämma oss för om vi ska köra höger eller vänster. Tar vi det första alternativet blir det franska och spanska vingårdar i massor. Tar vi till vänster blir det den kroatiska modellen. Jag lovar dig, båda lockar. För att inte säga den goda maten. Känner jag oss rätt, ja då börjar vi med det ena, så ser vi till att även få en del av det andra. Frågan är bara var man ska placera alla goda viner som köps in. Kan man hänga på ett släp på en Mustang???
Ta chansen. Här är en plats att försöka på.

Så här glad blir man när man vinner 12,3 miljoner

Så här glad blir man när man vinner 12,3 miljoner

https://www.multilotto.com/se/